Uw partner in ondernemerschap

en eigenaarschap

Wij geloven in het belang van strategisch advies op maat van zowel mens als organisatie.
Samen bereiken we uw doelen en overwinnen we de uitdagingen die op onze weg verschijnen.

Consultancy

Ons team van ervaren experts staat klaar om advies te geven.

Strategie & eigenaars visie

Ontwikkel een duidelijke strategie en visie voor uw bedrijf, waardoor u uw concurrentiepositie versterkt en uw doelen behaalt. Samen definiëren we uw visie en bepalen we strategische prioriteiten, zodat uw bedrijf klaar is voor de uitdagingen van morgen.

Board advisory & coaching

Na het opstellen van de strategie en uw eigenaar's visie, ontvangt u waardevolle feedback en ondersteuning die essentieel is voor uw strategische besluitvorming. Wij fungeren als klankbord en bieden begeleiding bij het nemen van cruciale beslissingen voor de toekomst van uw bedrijf.

Onze coaching tilt uw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau in diverse disciplines, waaronder leiderschap, communicatie, management, finance, operations, organisatie, en meer. U ontwikkelt de expertise die u nodig heeft om uw succes te realiseren.

We benadrukken het belang van implementatie. Want hoewel het maken van plannen waardevol is, is het effectief uitvoeren ervan van onschatbare waarde. Implementatie is de gouden sleutel tot het bereiken van uw doelen en het realiseren van uw visie. Onze begeleiding omvat daarom ook een focus op het daadwerkelijk uitvoeren en integreren van de strategieën en actieplannen die we samen hebben ontwikkeld. Met onze ondersteuning zorgen we ervoor dat uw plannen niet slechts ideeën blijven, maar werkelijkheid worden, waardoor uw bedrijf zijn volledige potentieel kan benutten en succes kan behalen in een dynamische zakelijke omgeving.

Contacteer ons

Netwerkmogelijkheden

Netwerken, elkaar ontmoeten en van gedachten wisselen over gemeenschappelijke uitdagingen, het zijn krachtige momenten als paden kruisen. Ideeën en oplossingen delen werkt verrijkend.

Jaren ervaring, groot netwerk en een persoonlijke aanpak

Met tientallen jaren ervaring in diverse bedrijfssectoren zijn wij uw betrouwbare partner voor succes. Ons uitgebreide netwerk van experts en specialisten staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van uw ondernemersreis.

Bij Dewulf-Verstichel geloven we in een persoonlijke aanpak die gericht is op uw specifieke behoeften en doelen.

Onze focus op kwaliteitszorg, integriteit en klantgerichtheid vormt de kern van wie we zijn. Wanneer u kiest voor Dewulf-Verstichel, kiest u een partner die uw zakelijke ambities waar maakt en uw onderneming naar nieuwe hoogten leidt.

Vergemakkelijk je besluitvorming

Meer dan consultancy

We zijn meer dan een adviesbureau. We zijn uw gids, uw sparringpartner en uw vertrouwelijke adviseur op de reis naar succesvol ondernemen. We zijn gedreven door uw succes en we zetten ons 100% in om u te helpen uw doelstellingen te behalen.

En u, heeft u al een plan?

De realiteit is dat de meeste ondernemers geen strategisch plan hebben. Ze zijn te druk met de dagelijkse beslommeringen om stil te staan bij de lange termijn. Dit kan leiden tot gemiste kansen, verkeerde beslissingen en zelfs stagnatie.

Uitstel is afstel.
Bel voor een vrijblijvend gesprek